CASAL “SOM COLLES!”

Per a la gent de Sant Feliu, les festes de tardor són un dels moments més esperats de l’any, moment en que els vilatans surten al carrer per gaudir del poble d’una manera diferent, amb la companyia de la família i els amics. Aquestes festes però, no serien el mateix sense l’existència de les colles de Sant Feliu.

Dins les colles podem trobar bèsties de foc, diables, músics, dansaires, gegants, castellers…tots ells ens fan gaudir les festes d’una manera especial.

Tot va començar ja fa molts anys amb l’Agrupació cultural folklòrica, que va ser la primera agrupació de caràcter tradicional que va existir a Sant Feliu. Actualment, a més de l’ACF, trobem la Comissió de Colles, els Diables Rojos, els Geganters de la Ciutat i els Castellers, tots ells englobats dins una única federació que gestiona el consens de totes elles, la FETS.

El que pretenem amb el casal SOM COLLES és fer arribar a tots els infants i joves de Sant Feliu la nostra cultura tradicional i popular, fent que entenguin perquè existèixen totes aquestes colles, quin paper desenvolupen a les nostres festes i obrir una porta perquè, si els hi ve de gust, puguin a formar part d’alguna d’aquestes colles de Sant Feliu.